Miscarriage at week 7

Saya miscarriage at week 7. Tbh mmg sedih tapi Allah lebih tahu. Perancangan Allah tak pernah silap. Doakan saya kuat dan tidak berputus asa. #firstbaby #firstmom

6 Balas

Sy mc 2x skrg Alhamdulillah berjaya mengandung dan janin membesar dgn sihat berbanding sblm ni. Doc nasihat jugak mungkin ade hikmah gugur sbb janin xsihat klu die bsr pun kite sanggup atau tak je jaga die nnt.. Allah lebih mengetahui kemampuan kita dan keperluan kita. Jgn putus asa dgn rahmat Allah ye sis. InshaAllah jaga diri jaga mkn dan jgn stress :)

2y ago

Ye betul. Thank you tau share dgn saya ❤️

Bln 3 hari tu sy miscariage 18 weeks second baby n 4 tahun try lepas anak first. Baby keluar da ckup sifat n da gerak2 . Sedih plus trauma . Setiap hari nangis . Lepas abis pantang jea sebulan kosong lekat pulak . Tak dirancang untuk secepat ini . Allah sebaik perancang . Terima seadanya rezeki . Semoga ibu2 smue dipermudahkan segala urusan n kuat .

2y ago

Allahuakbar.. Terima kasih untuk perkongsian ye.. Hugs❤️

sabar ye sis..dugaan masa pregnant ni mcm2. sakit hilang ank tu mmg xtau nak ckp. kalau sis rasa sis sedih dgr cita sy yg tgh pregnant 12weeks pastu kena scam 22k. just like that. buntu bingung semua ada. insya Allah sy doakan sis dpt baby lg lps ni🥰

2y ago

Ya Allah beratnya ujian yg awak lalui. Semoga awak kuat ye❤️❤️❤️

Jgn sedih, InshaAllah rezeki tu tetap akn smpai tepat pd masa. Rest well ya.

2y ago

Terima kasih♥️

smoga terus kuat n tabah sis...In Shaa Allah pasti ada rezeki lg nnti

2y ago

Terima kasih♥️

Inshaallah akan ada rezeki lain utk awk. Jgn sedih2. Banyakkan rehat

2y ago

Terima kasih ye ❤️