miscarriage

Salam semua sedih sangat saya mengandung 9minggu tapi check harini baby tak ada heartbeat.. ya allah sedih sangat. Tapi saya redha. .. doakan saya kuat

33 Balas

Aamiinn. Insha allah rezeki akan datang lagi. Jaga diri jaga kesihatan.

Tabah ye sis.. InsyaAlalh ada hikmah.. Fikir positif ye sis..

Be strong sis..insha allah akan ada rezeki lagi nanti..

Semoga awak tabah... dah ada ank syurga menanti...

kalau x bleeding tunggu jk lh sis insyAllah ada tu

Takziah sis.. Semoga sis kuat n tabah..

apa punca baby tiba tiba takde heartbeat ye ?

5y ago

Dr kata masa baby nak membesar tu ada kromosom x normal sebab tu baby meninggal ... and sperm x fresh juga boleh baby meninggal. Lebih baik meninggal takut lahir xnormal

Takziah sis... Smga sis sabar & kuat

Semoga sis terus tabah ya 😢

Takziah sis semoga sis tambah ye