Berat Baby Kurang

Salam semua saye ade masalah baby dlm rahim kurang berat.. Skrng pregnant 4bulan..and perot lansung x nmpk mcm pregnant lagi.. Risau sngt2.. Ape ptut sye mkn dan normal ke perot blom nmpk lnsung mcm pregnant

2 Balas

mcm mn tau berat bayi dlm rahim kurang?ada scan ke? sy mngandung 2nd dlu susah naik berat tiap kali checkup kdg² berat pula turun, tp bila doc scan berat baby tetap bertambah & normal.klu pasal baby bump, sy mengandung ank ke3 ni pun dah 6bulan masih ada yg x perasan sy mengandung.ada je kes langsung x perut tiba² dah 9bulan😁

Baby bump doesnt have to show. Different size for different body type. As long as the baby healthy, its ok