13 minggu 4 hari

Nak tnye .. mmg msok 13 minggu 4 hri .. perot mmg xnmpk pape ke?? Means baby bump? Sbb sye seorg yg brbdn besa .. jdinyee sye kdg2 pelik.. kwn sye pregnant 13 ke 14 weeks perot dh nmpk besa sikit .. tpi sye mcm xde baby bump .. ke sbb sye brbdn besa ye??

1 Balas

Saya pun 13 weeks lebih… Tapi baby bump saya dah nampak… Tapi besar mcm 4 bulan punya bump… Mungkin sebab perut buncit tambah baby bump kot 😅

2y ago

Ohh yekee .. fmily sye smue trkjot .. sbb dorg 13 ke 14 mnggu dh nmpk dh bby bump . Tpi sye 13 mnggu .. mcm xnmpk pape .. ade kte brlainan hormon 😅😅