SCAN BABY 6Week Today

salam semua , saya nak tanya . hari saya masuk 6weeks kalau ikut tarikh fisrt last period saya . Bila saya boleh pergi scan baby yee ? saya risau jugak kalau lambat2 sangat .. mintak pandangan semuaa 😁

7 Balas

pengalaman saya, scan 6weeks nampak kantung je, doktor suruh dtg lagi 2minggu utk repeat scan. 2kali keluar duit 😆 2nd pregnancy, saya tnggu sampai 8w terus baru pi klinik. ada pro & cons, scan awal sekurang2nya kita tahu kandungan dlm rahim atau luar rahim, penting ni.