SCAN BABY 6Week Today

salam semua , saya nak tanya . hari saya masuk 6weeks kalau ikut tarikh fisrt last period saya . Bila saya boleh pergi scan baby yee ? saya risau jugak kalau lambat2 sangat .. mintak pandangan semuaa 😁

7 Balas

Kalau ni first baby awk sy suggest utk awk g klinik utk buat confirmation pregnancy & tgk baby awk tu ada dlm rahim ke luar rahim. Yg ada kat luar rahim tu yg kita taknak. Semoga baby sis menempel di tmpt yg betul tp dlm 6w ni if nasib baik blh dgr terus heartbeat baby sbb ada org dlm 6w baby dia dh ada heartbeat cuma biasanya 8w ke atas baru ramai yg nmpk baby dia ada heartbeat termasuk lh sy. hihi. Skrg terpulang pd sis utk buat keputusan 😊