Makan ketam

Salam hi semua.. saya nak tanya.. boleh ke makan ketam sebab ada artikel tulis tak boleh tapi saya ade baca jugak ade je ibu pregnant mkn okay je..sy teringin sup ketam..

10 Balas

dari membawahan budak jug sis.saya dulu baby dalam perut baru 1bulan lebih makan durian bnyak2 pun syukur Alhamdulillah Smpai skrng ank sihat saja

Boleh je sis nak makan ape pun, asalkan berpada2 dan betul2 masak. Kena try dulu okay tak. Klau ngam, baru makan lagi.

2y ago

🥰

saya awal2 pregnant dah mkn sup ketam sis mngidam .. alhamdulilah ok je ikut ats org jgk😊

sy mkan je dlu wktu preggy, byk kali jugak mkan.. tp mkan setakat sekor je, xlebih dr tu

boleh jer sis, masa pregnant ni lah nk mkan betul² makan..nanti pantang x dapat

Boleh, mkn sekadarnya shj dan full cooked. jngn berlebihan.

Eh saya tak tau pulak. Hari tu makan banyak jugak ketam.

Sy tak mkn org kata bhya

boleh je asal berpada

bole je mkn