Set Berpantang

Salam semua. Saya ada soalan penting yang saya confuse. Dah tanya mak tapi still nak tanya pendapat orang lain juga ? Masa berpantang, apa yang betul2 diperlukan selain bengkung dan tungku? Risau kalau beli set tapi tak guna semua pun. Saya ingat nak beli yang betul2 penting je hehehe terima kasih ya untuk jawapan ? 30minggu 3hari EDD 8 Jun 2020 in shaa Allah

1 Balas

Kalau saya tak beli pun jamu or teh or pill sebab kalau bf takut effect baby. Just beli untuk kecantikan luaran je Macam lulur, pilis, minyak panas, minyak barut