Set berpantang

Assalamualaikum and hi mummy2. Sekarang sya 32weeks. Nak tanya apa set berpantang yang bagus ya? And perlu ke nak beli kesemua item? Atau boleh beli loose item je? Terima kasih yang menjawab 🫰🏼

1 Balas

Sy 1st mom. pun tak reti sangat. Sy beli Nona roguy set harmoni, beli garam + uncang herba set fatimah utk sitz bath. boleh cari yg utk mandian jugak kalau nak. beli serba satu je, nanti kalau rasa perlu, baru Tambah lagi. taknak beli banyak2, takut tak terpakai, bazir

11mo ago

Betul tu, saya pun first mom..taktahu nak beli yg set atau loose tp ramai suggest better beli loose sbb ada benda kita perlu, ada yg tak..nnt membazir kalau beli yg set..benda bukan murah kan hehe