Doakan saya

Salam. Hi semua. Saja nak share pengalaman saya yang hampir 3 tahun menanti zuriat. Sy kahwin pada Jul 2019. May 2021 saya disahkan mengandung, memang happy sangat2. Tapi nak masuk 7minggu, Jun 2021, tiba2 darah coklat turun. Bila cek di pakar, sy mengandung luar rahim. Malam tu jugak operation buang tiub belah kiri. Then, next Dec 2021 mengandung lagi skali tapi tak ada apa2 simptom, period dtg on time cuma setitik sehari selama 6 hari. So sy anggap period dan memang tak tahu mengandung. Sampailah tiba2 rasa sakit melampau, terus ke pakar dr cakap baby dah lemah cuma tunngu masa utk dia keluar sendiri. Allah je tau perasaan masa tu. Baby baru nak masuk 6 minggu masa tu. And now sy lewat period dah 10 hari. Hari2 test UPT tp negatif. Cuma harini hari ke 10, naik 2 line tapi samar sangat. Doakan saya dan baby kuat ye kalau betul ada rezeki saya kalini. Tq sudi baca luahan sy.

17 Balas

insyaallah semoga Allah kurniakan zuriat yg terbaik untuk awak...kes awak dgn sy lebih kurg tp..tp Allah kurniakan sy rezeki anak selepas 5 tahun operate buang tiub...sekrg sy dah ade 2 hero n insyaallah buln 7 ni sy dikurniakan lagi chy mata...🥰

2y ago

Aminn Ya Mujib. Terima kasih puan doakan sy. semoga segala kebaikan berbalik pada puan dan family.

Wsalam,semoga semuanya baik baik ya awak. Jaga diri,makan yg sihat sihat. Jangan stress stress ya. Seronok baca awak punya experience. Doakan saya dapat 2 line juga,saya pun keguguran bulan Jan 🥺 skrg suka sangat tgk apa apa pasal baby hm

2y ago

Aminn Ya Mujib. In Shaa Allah puan, semoga kita sama2 ada rezeki anak 1 day nanti.

Semoga kalini rezeki betul2 menjadi smpailah sis bersalin saya doakan amin, 🤲🏻❤️mudah mudahan Allah makbulkan doa kita semua. Jaga kandungan elok2 sis, jgn buat kje berat ye. Jaga pemakanan hihi enjoy the journey🥰

di hari jumaat berkah ini saya doakan , semoga Allah swt berikan rezeki anak dlm rahim sis . semoga diberikan kesihatan yg baik2 utk sis dan dipermudahkan segala urusan sis dan suami kelak.. aamiin yra 🤲🏻

2y ago

aamiin yra 🤲🏻

amin ya rabb, saya doakan juga semoga Allah permudahkan segalanya.. jangan lasak puan, even sapu sampah & mop pun jgn buat dulu.. rehat selalu.. take one things at a time ya. take care!

semoga sis & kandungan kuat & sihat hendaknya. rehat jangan buat kerja berat ya. jangan banyak fikir atau stress. pemakanan pun kena jaga. semoga kali ni ada rezeki sis & suami 😍

Allahuakbar. Dugaan sungguh. Awak mmg seorg ibu yg kuat. Semoga kali ni rahim awak kuat sehingga melahirkan. Aamiin. Boleh cuba produk FURMON kak utk ikhtiar kuatkan rahim.

moga Allah kurniakan puan Rahim Yang kuat. InshaAllah pasti Akan Rezeki. Semoga Allah pelihara kandungan puan shingga Melahirkan ya.

2y ago

Aminn Ya Mujib. Terima kasih puan 😊

semoga dipermudahkan segalanya inshallah ad rezeki sis doakan sy jugak ye semoga thun ni ad rezeki untuk sy menimang cahaya mata amin 🤲

2y ago

Aaminnn ya rabbal’alamin ❤️

Awak wanita hebat.. moga awak dan Baby dikurniakan kesihatan berpanjangan.. Semoga awak dan Baby sentiasa di bawah perlindungan Allah.