UPT -ve tetapi mengalami gejala seperti mengandung.

Hi mom sy nk minta pendapat, bila hari yang sesuai untuk check kehamilan? Tarikh period sy yg akan dtg pada 14/1 ttp sy mengalami muntah2 pening kepala n mual pada minggu lps n minggu ni. Sy tlah melakukan pemeriksaan upt tetapi -ve. Adakah sy mengandung ataupun tanda2 PMS? #ingintahu #bantusharing

2 Balas

seminggu lepas tarikh period lebih baik..KLU samar2 repeat skli LG next week..

5mo ago

Terima kasih atas respond. Nnti sy try lg skali

Tunggu delay period. PMS & pregnancy symptoms hampir sama. Tak boleh nak teka

5mo ago

Terima kasih atas respond. Itu la sy pn cnfuse tp yg ni siap muntah2 pening2 kpla