Harini genap 36w

Hai korang, nak tnye start smlm breast sye denyut sakit, tambah pulak bila mandi kene air,dakit denyut dia tu makin kuat n nipple akan jdi keras. Harini pun denyut2,/sye try tgk breast sye and mcm ade keluar air sikit je,sye igtkan peluh,sye try la usik dgn jari n terasa air tu mcm melekit. Bila dah lap tu sye try picit2 breast n keluar lagi air tu sikit,Ade ke tu susu ???? And tak pe ke keluar sedangkan baby tak keluar lagi????

1 Balas

its normal for preggy woman sis

8mo ago

So tk bahaye ke sis even baby blom lahir?? Sye plak jdi panik tdi bila tgk ade air keluar dkt nipple😂😂