Keputihan atau tanda bersalin?

Hai korang,harini sye dah 36w2d,lps bngun tidur tadi sye rasa mcm ade benda yg keluar dri miss v sye , rasa tu sebiji mcm waktu darah period kita keluar. So bila sye tgk dkt pad, ada lendir mcm warna kuning hijau mcm tu.. tapi sikit je .. tu ape ye? Keputihan atau dah turun tanda ye?? Waktu sye mandi tu jugak rasa mcm senggugut je dlm anggaran 20-30min mcm tu .. #firstmom #bantusharing

6 Balas

sama macam saya sis. dia macam jelly2 tu kdg jernih kdg warna kuning2. Tapi tk busuk and tk kerap. Nak kepastian masa checkup kat kk tanya nurse dan doctor

8mo ago

so far lps bg tahu nurse tkde la pulak suruh buat test gbs tu. Cuma dia suruh monitor je

better sis check sbb saya pon mcm too ambik smple sangkut gbs...saya twu saya gbs masih 37week sbb rase ada keputihan

8mo ago

Sis kene warded smpai due ke ?? Oh okay faham2. Sakit tak time dorg amek sample tu??

Sama saya ada mcm ni jugak sis. Kuning kehijauan😅 tak pasti juga apa

8mo ago

Ye btul tu.. mcm mne dgn sis skrg dah ok ke ??? Kerap tak bnde tu keluar???

awk pi check kt klinik blh x?

8mo ago

Baik ... tksh ye

samaa, tak gatal and tak bauuu

8mo ago

saya g hospital harini, dia amik sample then kena bagi ubat utk miss v

sya rasa keputihan tu awk

8mo ago

Kalau pergi hosp dorg akan buat ape ye sis???