Takde apa2 tanda lagi even due dh nak dekat

As salam semua, now sy dh 38 weeks, due sy next week on 12 oct ni, tapi saya tak dapat rasa apa2 tanda and contraction pn setakat ni.. Nk tnye, biasanya contraction start minggu ke bape? TW

13 Balas

Due sy 16/9. Anak keluar 15/9. Start rasa tanda2 x selesa kt perut malam 14/9. Sekarang anak dh 2 minggu. Moga dipermudahkan urusan yer. 😊

5y ago

Plg ketara sekali. Sakit bawah pusat. Org panggil kawasan ari2 tu. Mcm nk kena senggugut. Sbb sepjg pregnant sy x sakit kt situ. Bila 14/9 tu, dh sakit situ. Mmg dh boleh agak dh nk bersalin x lama lg. Mak n kakak mmg selalu ckp mula2 tu akan rasa sakit kt situ dulu..