38 minggu

Hi mommies, ada yg due awal bln 3 ni ke? Saya 6/3. Baby msh selesa duk dalam. Mcm2 tips dh buat, still tak turun tanda or rasa contraction. Sbb gdm doct cakap kalau next week tak kluar juga, kena induce.

1 Balas

Next week tu 39 mggu ke? Due date saya 5 Mar 2022 tapi esok 21 Feb scheduled elective caesaerean harap harap semua baik.. anyway saya pun takde sign of contraction tapi sakit di bahagian pelvic floor, nak bergerak pun susah. Falso labor, perut mengeras saya mmg x reti nk rasa. Cuma rasa baby bergerak shj

2y ago

Ye next week 39 dah. Plus yg ni 1st baby. Mmg tak tahu sgt la. Knpe czer sis? Smoga dpmudahkan urusan ya.