test upt x terang mcm sebelum ni..

salam semua.. normal ke kalau sebelum ni kita test upt dua2 line terang.. harini saya test sebelah masih 2 line tapi kurang sikit terang dia.. lagi satu breast x de rasa sakit.. rasa biasa je.. 7 weeks pregnnt..

5 Balas

Better g scan sbb if line makin samar, ada kemungkinan hormon hcg kita makin drop, strip jd samar sbb xdot detect hormon kita.. hormon hcg yg drop boleh indicate bby x develop..

4y ago

Tula.. pelik2 je 😂 org check skali je kak oi.. dh positif dh la.. follow up check up je

Lepas kes upt niy bby ok ke sekrg? Sy tgh mgalami.. risau jugak niy.. sbb ada sejarah kguguran. Mggu pun sme jugak

Saya pun breast pun dah tak sakit mcm seblum ni tp mnggu lpas check upt Makin terang dri sblm ni

sy check mcam tu jugak makin lama makin pudar.. last gugur.. yg sis ni sy xtahu la

ya norml jga tu sis

5y ago

terima kasih.. rasa lega sikit.. hihi.. kalau x asyik risau je