Bayi 2 bulan tak nak tidur siang

Salam semua, normal ke bayi nak masuk 2 bulan tak nak tidur siang? Saya dah puas cuba macam macam cara nak tidurkan dia tapi dia taknak tidur juga walaupun mulut dah menguap. Lepastu, dia kerap sangat menangis. Bila elok je df nanti tiba tiba dia menangis tkmau df pulak. Terpaksa bagi botol. Minta tolong bagi ibu ibu yang berpengalaman, saya stress sangat sangat. Saya first mom.

6 Balas

Sy bru ja lalui.. Kjp ja tu sis.. Sbb bby mhu beralih bulan that why susa tdur siang. Tpi nt dia akn tdur siang smpai 4 jam memnjang...

2mo ago

iyeke? harapnya kejap je la fasa ni. penat siang malam baby menangis je😭risau pun ada.