Salam semua nk tnye siapa dkt sni dh 33w tp air ketuban kurg..tp dh makan tmbikai n mnum air kelapa

Salam semua nk tnye siapa dkt sni dh 33w tp air ketuban kurg..tp dh makan tmbikai n mnum air kelapa xbetmbh jgk

1 Balas

Selain dr air kelapa & buah tembikai, awak still kena pastikan awak minum air suam / air putih yg cukup dlm rutin seharian awak. Sekurang2nya (2>3 Liters) sehari ☺️ TAPI kalau awak dah buat & still air ketuban tu kurang, cuba awak mintak nasihat drpd doktor nak buat mcm mana.

3y ago

Saya air kosong PON dh byk minuman tp air ketuban still ckit jgk..doc PON xtawu SBP apa..doc suruh minum air kosong byk2 je n sy dh ikut tapi xbole jgk or dia Amek masa lama ya..SBP nie bru seminggu sy dok ospital n doc bru cek ARY ketujuh