Beg Baby And Mama

Salam semua.. Nk tanya kalau nk packing kelengkapan ke hospital.. Beg Baby dngn mak asing atau sekali kan ye? Korang bwk 1beg or dua beg?

16 Balas

skli kn je bwk yg luggage sederhana sebelah baby sebelah mak

asing

For me better 2bag sis, asingkan siap² senang

Saya bawak 1 beg tp baju semua dah siap pack dalam travel plastic tu so senang nak cari

Saya bawak 2 beg

2 beg senang satu utk mama satu utk baby..kalau nk mnta tlg husband atau mak amikkan barang xpayah dia tercari2..tp xpayahlah bwa beg besar mcm nk balik kg tu. Beg baby sy guna diaper bag je bag utk mama guna travel bagpack tu je..lgpun xpayah bwa byk sbb kat hospital nnt pkai uniform hospital je..