Beg Hospital

Mummy packing / ready beg hospital wktu kandungan brapa minggu?

12 Balas

Standard procedure kat KK, doktor akan pesan start 28 weeks dah boleh ready bag hospital. Better packing awal la mommy. Jangan jadi macam saya. Hari nak bersalin baru nak packing. Kalut jugak la. Nasib takyah bawak banyak. Hehe

saya 32weeks.. baju siap basuh dah tu pon beli bundle je banyak.. packing dalam ziplock je dulu tu pon bju n bedung baru.. barang lain blom pack sbb masih ada yg tak lengkap.. huhu..

sy dah 34w5d dah lengkap smua brg2 tunggu kena serah diri ja.. semoga kita di permudahkan segalanya urusan dan. di permudahkan bersalin amiin2..

sy start 32week basuh packing semua.skrg dah 36week smua dh siap tggu bersalin je 😊

32w td bru cuci trus pcking dlm zip lock msuk bag utk dbwa ke hsptl trus

Nurse akan pesan nanti tp saya 36 week harini pon belom packing lagi 😂

3mo ago

sama la sis sy yg 34w nk masuk 35w pon x pack lg sis padahal baju bby da siap basuh da

28w sy dh siap semua brg utk baby 😆 32w dh lengkap semua

Sy da 33week . msih tatau jantina baby. JD nk pack brg . keliru

2mo ago

Alhamdulillah rezki baby ...

sy baru settlekan pack brg baby at 35 weeks

Sy da 36w masih blom kemas lagi😅