Beg hospital

Siap brg nk bwk pergi hospital. #34w #firstbaby

Beg hospital
19 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

knp ade bakul ea..sy slalu tgok org bwk bakul n sometimes smpai 2 3 bag..knp kne bnyk2 eaa..sbb nye family sy sume paling2 2 hari je kat hospital..dorg sume bwk 1 bag je utk bju blk bby n ibu..tp bila tgok sini n google rata2 bwk cm nk dok seminggu je...npe ea..

2y ago

Persediaan biar lbih jgn kurg.... Bakul tu sy letak thermos, biskut, kurma, air masak, milo dan botol spray air....

VIP Member

38w2d 1beg dlm sekli baju baby dan ibu baju baby siap dgn plastik da asingkn jadi senang nak bongkar bilah masuk wad sbb skng suami tk blh masuk tk dibenarkan melawat risau tkde org bantu nanti first baby

Post reply image

sy pn dh prepare.. 30weeks 2day..next week ambik trikh dgn pakar untk ceaser..kdudukan plasenta 1 bwah dn 1 atas.. 1 -baby beg 2 - mother beg 3 - basket untk letak air panas..

Baca lagi

sy xbasuh lagi baju baby....due insyaallah pertengahan Bulan depan....bawak 1 bag je,semua buh Dalam Tu 😁....anak no 3

agak2 kalau bawak luggage cabin size over tak? rasa mcm senang sikit tolak tarik je kan...semua sumbat dlm tu

2y ago

blh je sis..sya mmg guna luggage tu..senang..nk blk pun senang..asben tggl tarik je

37 weeks 2 dy.. Mlm2 tu bru nk kms Esok2 skit nk beranak.. Nsb bek dn kms bju dlm beg..

Post reply image

sist please respond Mne nak beli bakul biru tu dan apa nama nya

2y ago

Sy bli dkt mydin...

Cantiknyaaa bakul rotan tu 😍, mana beli mummy? Hehe

good luck! semoga Allah permudahkan urusan sis 🥰

Sy 37 week blum siap kn apa2 lgi😂 #firstbaby