hospital beg

bile kena start packing beg? boleh sharee #32weeks4days

10 Balas

dh boleh pack dh tu slow2. sy aritu start pack dri 30 weeks. tpi tulah. repack smula malam sebelum warded. sbb takut xckup brg. 😂😂😂

dah bole tu sis, saya blm packing lagi ,sebab tengah tunggu plastik packing baju baby saya order d shoppe dah tak sabar nie 34w😂

actually dah boleh pack tu.. saya 30week dah start basuh semua baju baby dan 36week baru packing2.

Dah boleh sby dah tu... Moga di permudahkan urusan bersalin ye nanti.. 😊

3y ago

boleh dah ready. Sbb xtau bila baby klr. Prepare lebih awl lg bgs.

sy 34w dah settle & standby dlm kete 😊

masa 30 week sy da siap packing semua..

da boleh da slow² pack too sis

2 mggu tarikh dunia bslin

sy 36weeks bru packing ☺️