kantung xmembesar

Salam semua.. ni kali 3 kalau memang xmenjadi kandungan... pertama kantung 0 kedua baby xada heartbeat n ke3 ni doc kata kantung xmembesar xada janin... hurm kenapa la mcm ni. Dalam tahun ni 3 kali dah. Ada sapa2 mcm saya x?

3 Balas

Lepas gugur pernah refer doktor tak? Selalunya kalau keguguran berulang doktor akan buat test untuk tahu punca.

4y ago

Refer.. 2nd tu ada test ... tapi alhamdullilah bukan molar pregnant...