kantung xmembesar

assalamualaikum kawan2 .. skrg ne saya tngah bleeding da masuk seminggu , saya pregnant . saya cek kat swasta baru2 ne dalam 6 weeks la , sebelum ne ada cek juga.. last saya cek tanggal 7/9 tadi.. doc kata kantung nampak mcam kemek gitu..lpas tu doc suruh saya refer pakar, pakar pun xdapat bagitau lagi brpa weeks, sbab baby ne mcm xmenjadi, spatutnya da ada heartbeat , tapi saya masih kosong.. pakar bagi tempoh 2 weeks lagi utk jumpa.. dia suruh tnggu ada jatuh kantung atau tak dlam tempoh 2 weeks.. sbelum tu saya last period 22/6/21..patutnya saya pregnant da masuk 3 bulan.. tapi rasanya mcam xmembesar..#pleasehelp

1 Balas

kes mcm sy kandungan x berkembang n waiting for 2week samada jatuh sendiri or kena cuci..sy xde bleeding sgt mase tuh cket2 cuma sakit pinggang tuh mmg tuhan jer tau..sy x pnh rase sakit sengugut jd x bleh nk agak sakit sbb keguguran or x..x smpai 2week perut sakit sgt pergi hospital rupenya otw nk jatuh ngam2 sy baring dkt katil doc cek da jatuh terus keluarkan..kdungan sy pun sepatutnya 3bln jugak..

3y ago

Ada org pengalaman gugur cerita lps seminggu gugur baru dpt negatif result.