mom to be

Salam semua.. Nak tnye mse korang 19weeks ade tak rse sakit² dekat perut(ari²)

10 Balas

Saya! Bgtau nurse haritu dia ckp biasalah baby tgh membesar. 😂 Kita ni dok nervous je bila rasa tak selesa. First baby mmg tak tau sgt la kan. 😅

Sy skrg tengah lalui.. Kadang2 sakit kadang2 x. Doc ckp baby nak besar.. Rahim pon membesar.. Ligament yg pegang rahim kita tu yg sakit doc ckp..

sy time pregnant 8weeks sakit sgt2.. smpai berkerut2 muka tengok hubby.. hubby kata tu sbb dia nak buat ruang utk baby membesar

Ada jugak.. nak bangun sakit... tido nak pusing kanan kiri sakit.. baby tengah membesar n saya ambil pil kalsium kurang cket rasa

Ada juga..baby membesar tu..dia penuhkan ruang dlm perut mama dia..tu berasa denyut2 ke ari2..

Ada jugak sakit sikit...MCM rase berat kat ari2...21weeks mommy..😊

setakatni takde pulak . baru masuk 20w jeni

normal la tu sis..sy pun bgtu..

Ada juga sis. Normal tu

Byk kan berehat yer