sakit bahagian ari-ari

Assalamualaikum nk tnye normal ke sakit kt bahagian ari-ari ( usia kandungan 5minggu)kdg rse tegang... Kkm

1 Balas

Waalaikumusalam.. tk silap saya masa trimester pertama saya dlm 6-7 weeks saya sakit kat bahagian tu.. pegi klinik doktor scan kandungan dalam rahim jd doktor kata tk perlu risau n normal.. Alhamdulillah skrg da trimester ke 3.. sis da jumpa doktor ke buat buku pink.. klu jmpa bole bgtau sekali selalu sakit bahgian tu.. klu doktor kata normal InShaAllah tkde pape

4y ago

Ohhh yeke kak.. Terima kasih kak. Sb xbiase. Ank ptame kedua xpnh sakit cmni.. Xbt lg buku ins msuk 2bulan br bt kot... Biar keadaan reda dlu