Pregnant 4 bln

Salam semua nak tanya sye firstime pregnant skrnk nak msk 4 bln,badan sye banyak yg mcm jerawat to timbul, skrnk nie lagi bnyk merah2 1 badan banyk mcm jerawat to, mmng cm to ke kalau pregnant,de ubt tak nak bgi lari.

15 Balas

Sy masa pregnant badan depan belakang penuh jerawat. Tapi lepas bersalin jerawat semua hilang. Kaki pun penuh dengan tompok gatal2. Lepas bersalin semua back to normal. Pembawaan baby mungkin. Hari tu masa jumpa nurse minta ubat gatal

1y ago

owh yea ke, ok sisi,