Masalah muka

Saya nak Tanya.. Ade ke ibu mgndung yg mcm sye.. Skrg mngndung 10week..sblum ni muke okay je jerawat hanya sikit2 je.. Tpi smnjak pregnant muka sye naik teruk jerawat smpi myebab kan muka sye break out truk...

2 Balas

Biasa tu sis, usually sbb hormon. Mcm Sy awal2 pregnant breakout teruk jgk, after seketika mcm makin okay balik. Ada jgk yg jenis after beranak okay dh breakout. Cuma nak pesan, time pregnant hold dulu la nak guna produk2. Hehe

mgkin hormon tu sis