Rambut anak gugur

Salam semua, nak tanya pendapat atau sesiapa blh kongsi pengalaman. Anak saya baru masuk 3 bulan. Selepas bercukur (guna machine shaver), rambut banyak gugur atas cadar. Time mandi pun sama. Bila tanya nurse, takde respon yg memuaskan hati. Cuma saya belum tanya doktor je lagi. Normal ke ya? Risau juga sebab hari² gugur. Oh ya, anak saya kuat berpeluh. Mungkin cuaca, atau mungkin dia memang jenis kuat peluh.

Rambut anak gugur
1 Balas

anak saya pun mcm awak juga, just tak byk sgt la. tapi kalau byk sgt ni better tanya doktor la.