Rambut gugur

Hi, nak tanya berapa bulan ya rambut stop gugur? Saya dah 16w masih gugur banyak. Masa 1st pregnancy rambut tak gugur langsung, ni dah nak botak ni 😂😂

2 Balas

Sy mmg awal2 pregnant dh fedup dgn rmbut gugur ni.. last skali sy potong rmbut pendek pixie.. tp kne mntk kebenaran suami dlu sis.. hehe

hormon pregnant kena layankn jeee. sy pon rambut byk gugur dgn muka asyik tumbuh jerawat jee💔.. demi ank sabar jee lh🤣