Jantina baby

Salam semua, nak tanya la... Minggu lepas saya dah follow up check up kat kk untuk 28 minggu dan terus scan baby, doktor kat klinik cakap baby boy tapi cara dia terangkan tu tak meyakinkan saya? esok tu pulak saya kena admit hospital sbb hb low, doktor kat hospital pun dah tolong scan lagi sekali, pun cakap baby boy. Tapi saya still rasa tak yakin? ada tak ibu ibu dalam ni walaupun dah scan 2 3 kali atas dari 28 minggu tetap doktor cakap jantina yang sama tapi bila bersalin keluar baby lain jantina pulak?

2 Balas

Klau sis mngharapkn jantina lain, mmg akn rasa gtu la..klau nk confirmation, blh je buat scan jantina di swasta

xpe..nanti 30minggu scan lg