Keputihan tebal, jernih

Salam semua. Nak tanya kalau keputihan tebal, tpi berwarna putih jernih tak berbau orang kata tanda2 nak bersalin. Betul ke memang akan bersalin ye? Sebab harini 27hb baru 34weeks tepat. Hm belum cukup matang lagi.. tapi perut takde mengeras, sakit ke apa, still active je baby dalam perut, tendang sampai ke atas.

2 Balas

kalau risau boleh utk pergi check dkt klinik swasta. doctor boleh tlg check dr segi bukaan, kedudukan rahim kita, kedudukan kepala baby semua.

2y ago

bawah 100 awak. adik saya yg pergi check. sbb dia igt nak beranak dh. dia xmau p hospital takut doctor kata belom nk beranak. jd dia p klinik swasta utk check.

antara tanda bersalin jugak sis. hati2 je, kena standby dah anytime

2y ago

Erm baik, thankyou! Doakan ye🥰