Keputihan Jernih/cair

Salam. Hai saya nak tanya saya lewat period satu hari tapi cek upt still -ve. Tapi sejak dari siang td ade keputihan jernih/cair tidak berbau. Adakah normal?? Ianya tanda hamil atau tak ye?

8 Balas

Trlalu awal nak thu awk hmil atau x .. Tnggu lgi 2 mnggu .. Klau still x period bleh cuba check upt .. Nnti check wktu pgi , air kncing prtma lpas bngun tido ..

Sis tunggu seminggu lagi, cuba check balik😊😊mana tau rezeki...

kalau keputihan jernih tu mcm telur putih mgkin baru subur tu.

Mcm tanda baru nak subur je tu sis

sis pregnant ke tak

try gune opk..

tunggu lg