Maternity

Salam semua. Nak tanya, disposable panties sebenarnya perlu ke untuk bersalin nnt? Maternity pad pun saya tak beli, sebab saya jenis tak reti pakai pad yang tak ada wing. So saya beli pad overnight Libresse sebab baca review2 di sini. Okay tak?

84 Balas

Kalau rajin mmbasuh x perlu pn xpe..mcm sy bli byk disp panties sbb sering ganti pad dgn panties. Pas pakai bilas drah kalau ade pastu buang je..mmbntu bile kt hosp..n mmbntu kalau bpntang sendiri, kalau nk tuka, cbut mnx tlg husb bilas drh pastu buang..