Maternity

Salam semua. Nak tanya, disposable panties sebenarnya perlu ke untuk bersalin nnt? Maternity pad pun saya tak beli, sebab saya jenis tak reti pakai pad yang tak ada wing. So saya beli pad overnight Libresse sebab baca review2 di sini. Okay tak?

84 Balas

Sy first pregnancy juga, kwn kwn suggest pampers org dewasa terus. Maternity pad pun kdg ada potensi utk bocor, jd leceh nk tukar dan cuci panties selalu. Pad biasa lg tk digalakkan unless mmg rajin nk tukar tiap masa.