Maternity

Salam semua. Nak tanya, disposable panties sebenarnya perlu ke untuk bersalin nnt? Maternity pad pun saya tak beli, sebab saya jenis tak reti pakai pad yang tak ada wing. So saya beli pad overnight Libresse sebab baca review2 di sini. Okay tak?

84 Balas

Kena beli, kalo pakainpad biasa memang keraplah kena tukar, lagi nak kerap bangun tukar, saya pakai pad lexee time bersalin, bila nurse pad yang bertali tu xsampai sejam dh basah, mintk terus tukar pad lexee baru aman rasa hehe

5y ago

Nanti nurse akan ajar sebab ni pad dekt hspital, tapi tulah memang leceh, sebab kejp dh bocor, tu yanh tukar pad yg kita bawa