Maternity

Salam semua. Nak tanya, disposable panties sebenarnya perlu ke untuk bersalin nnt? Maternity pad pun saya tak beli, sebab saya jenis tak reti pakai pad yang tak ada wing. So saya beli pad overnight Libresse sebab baca review2 di sini. Okay tak?

84 Balas

sa hri tu pki pad biasa sj..sama mcm sis jua..libresse..hihi..ok sj cuma tu nurse nasihatkn sa ka c double tu pad pasal pad yg bersaiz kecil kn sa bli..yg disposable panties tu dri sis sj nk bli kh tda..tpi sa tu hri sa pki panties ygselalu pki d ruma tu jua..save bajet lol..tpi kna rajin cuci lh klu bocor