Maternity

Salam semua. Nak tanya, disposable panties sebenarnya perlu ke untuk bersalin nnt? Maternity pad pun saya tak beli, sebab saya jenis tak reti pakai pad yang tak ada wing. So saya beli pad overnight Libresse sebab baca review2 di sini. Okay tak?

84 Balas

Disposable mmbntu sbb xperlu cuci n nk kna basuh jemur. Basuh terus buang je. Saya beli maternity pad sbb awal2 darah sgt lah banyak..maternity pad tu saiz lbih besar dan bole tmpung drah bnyk..lpas 1mgu kot dh pakai pad biasa..sbb skjap je darah yg banyak tu kluar, the next day darah just mcm period

5y ago

Terima kasih puan ?