Maternity

Salam semua. Nak tanya, disposable panties sebenarnya perlu ke untuk bersalin nnt? Maternity pad pun saya tak beli, sebab saya jenis tak reti pakai pad yang tak ada wing. So saya beli pad overnight Libresse sebab baca review2 di sini. Okay tak?

84 Balas

saya guna overnight wing jgk. ok je. awal² mmg overflow. so kena selalu tukar. disposable panties sgt membantu dlm keadaan ni sbb darah byk. boleh terus buang. nak basuh sendiri memang taklah. dgn sakitnya tak hilang lg. kalau suami rajin menyental ok. 😂

5y ago

ada saiz. prefered saiz y lebih besar sbb masa tu perut masih kembang. cntoh sy pakai M, disposable sy beli saiz XL,lebih baik beli dulu 1 try saiz.