Maternity

Salam semua. Nak tanya, disposable panties sebenarnya perlu ke untuk bersalin nnt? Maternity pad pun saya tak beli, sebab saya jenis tak reti pakai pad yang tak ada wing. So saya beli pad overnight Libresse sebab baca review2 di sini. Okay tak?

84 Balas

Dlu time ank sulung xthu, beli pad biasa je.. amek ko bocor smpai tilam hospital then drah mnitik2 mmbasahi lantai hospital.. 😂😂🤭 malu dgn nurse tuh.. ank no 2 n 3 sye beli yg overnight n ada wing.. rsa tenang aman damai je.. xmenyusahkan org.. hahaha 🤣🤣

5y ago

Yelah sbb time tuh kan flow luar biasa.. senang sbb xkne kt panties kot.. mne nk jge ank dlm hari lg, nk sental panties lg.. 🤗🤗