PCOS DAN CYST

salam semua, just nak share,hritu saya pi scan doktor sbb mslh period saya sllu ta teratur and berat badan naik mndadak. And doktor kata saya ad cyst tapi kecil je. then ad jgk masalah PCoS. dia mengganggu kesuburan saya. tu sbb lambat hamil. doktor ada sarankan saya utk eat clean dan turunkan berat badan. hmm. ada sapa2 kt sni yang pernah ad pcos dan dah berjaya hamil tak? share sikit

2 Balas

Sis try masok kelab pcos dkt fb. Ramai yg berjaya prgnt. Jgn riso. Just follow pe d suruh doc. Fokus rawat bru ttc. Trun brt bdn dlu jaga mkn in shaa Allah ada rezeki prgnt tu kalo kita usaha

4y ago

sy bru tahu ad klb pcos dkt fb. Mudah mudahan sis. tq ye

Sy ada endometriosis & cyst size 2cm. Doc x suggest sy operate buang endo & cyst. Doc bg ubt clomid conceive naturally.

4y ago

ok tak ubt clomid tu sis? ubt tu utk ap ye