Siapa kat sini yang pernah hamil Lpas tu ad cyst? Tdi baru je scan dkt klinik kerajaan

Doktor jumpa cyst, tapi tk besar. Tak payah jumpa pakar. Ad tips tk nak hilangkan atau kecut kn cyst.? Semoga ad yang sudi share dengan sy. First time🥲

Siapa kat sini yang pernah hamil Lpas tu ad cyst? Tdi baru je scan dkt klinik kerajaan
3 Balas

saya ! tapi cyst tu makin kecut bila baby dah besar.. saiz mengecik.. doc kata jangan risau kalau kedudukan cyst tak kacau pembesaran baby.

2y ago

sis boleh double check dengan doc lain juga untuk 2nd opinion. macam saya hari tu, doc kata xkacau baby.. so xperlu operate atau makan ubat.. Dan csyt tu hilang bila baby dah 10 weeks macam tu..

time saya haritu doctor cakap elakkan makan ayam, tahu, soya, tempe makanan protien mcmtu la

2y ago

itu la memula saya mmg ikut lelama tu mcm dah tak jaga dah hahaha tak tau skrg apa citer cyst tu nanti ada follow up check lgi

sye punya cyst tu nmpak besar takut sngt ank yg ke4 ni bru thu sye cyst