period tak teratur

salam semua, just nak minta pendapat.. saya dah lewat period 2 bulan lebih. last period bulan 11. dua minggu lepas check upt -ve and minggu lepas check upt naik double line.. terus pg klinik utk confirmkan pregnancy. kalau ikutkan tarikh last period dah lebih kurg 9w.. tpi bila scan doc tak nampak apa2 and minta datang scan lagi dalam 2 minggu. normal ke mcmtu? period tak teratur ni baru jadi 2 kali. sebelum2 ni period normal setiap bulan...

6 Balas

Lpas tu sy dah cek double line trus beli folic acid kat farmasi..mkn dlu