14w2d vs mengidam durian merah

Salam semua, nak bertanya sekiranya sesiapa ada experienced makan durian merah bertumis semasa mengandung, sy teringin sgt nak mkn, tapi disebabkan sy xda pengalaman dan ini 1st pregnancy sy, nak tny boleh mkn durian merah x? Mohon pencerahan drpd mommies2 pls

1 Balas

Durian boleh jer makan sis klu ikut pendapat dr. Imelda. Tapi kena hati2 sb bukan smua badan tahan. Mcm sy 16w makan 4ulas durian terus pendarahan tp baby ok. Rasanya ok kot