Mengidam makan Durian

Mummy semua nk tnya kalau 23 minggu blh x mkn durian.. Teringin sgt nk mkn 🤤 mohon pencerahan dr geng Mummy semua #firstbaby #bantusharing

6 Balas

Boleh je mommy! Takde masalah makan durian. Tapi jangan banyak sangat tau sebab durian ni ada kandungan gula tinggi. Takut kang GDM pulak. Ni ada tips https://my.theasianparent.com/makan-durian-ketika-hamil

saya 19week dh mkn durian .. makan sikit2. .jgn la pelahap ..pastu mnum air masak byk2 😅😅 ..ok je ..based on your body

I makan durian 38 weeks . Malam tu terus masuk hospital bukaan dah4 cm hahaha nasib tak terberanak masa makan durian tu

boleh ..mkan je beberapa ulas .buat lepas rasa tekak. tapi kalo ada gdm better jgn terus.

mkn 1@2 ulas xmgapa sbb durian ni pns....

Boleh je. Just jgn mkn byk sbb manis