Durian & Demam

Hi mommies. Sy nak tny, boleh x nak mkn durian tp baby sy demam n sy breastfeed. Boleh mkn durian x or sebaiknya tggu baby sy sihat dlu? Umur baby 2bulan 16hari ?

5 Balas

Sy pn xsure, tp ikut logik jela sis...bgi baby sihat dlu bru nk mkn...sbb sis bf, ap yg sis mkn baby pn join skali...huhu...sis x mengidam kann...😉😉😉

tunggu anak sihat ye baru bole makan durian 😊. nanti panas die susah surut pulak klau sis makan durian masa anak belum baik dri demam

Tak payah mkn durian dlu lah. Durian tu kan panas, ank pulak breastfeed. Tkt anak tu makin demam pulak.

better tgu dlu,,jgn mkn lg,,tgu bby sihat bru mkn

blh kot