single mom

Salam and hi semua mummy. Boleh tak saya nak tahu . Masa nk daftar buku merah tu boleh ke isi detail ayah baby tapi takde kad nikah ?? Maaf . Ada kawan ckp boleh tp tak yakin . Tq semua

3 Balas

hi sis sy nk tnya sis dh buat ke? letak nama ayah dekat buku pink tp xnikah lg tu? bleh ke

2y ago

sy lps dah nikah baru nurse isi maklumat suami dan lekatkan salinan surat nikah dlm buku pink

blh lahh...xde mslh pun...nurse lgi pntingkn keshtan ibu dan kandungan...

Boleh dont worry 🤗