HOBI MEWARNA SEMASA HAMIL

Salam semua mommy , Siapa sini ada pengalaman masa hamil mengidam mewarna2 Buku Warna budak2 tu.. Saya mengidam masa kndungan 2bulan hari tu, skrg dah 19 minggu 5hari (5bulan) la tu kan .. jadi hobi dah skrg rasanya bnyak dah buku mewarna saya warna. saya rasa tenang dan best dapat warna2 .. Tak ke pelik 🤭🤣 tapi enjoy

22 Balas

sy dlu 1st baby mengidam nk pasang lego🤣🤣 ajak husband g toyrus beli lego yg harga beratus tu.. lps siap pasang rasa puas sangat.. hahaha smpai sekarang lego tu elok lagi tersimpan.. ni 2nd baby x da la pulak mengidam mcm tu dh🤣🤣