HOBI MEWARNA SEMASA HAMIL

Salam semua mommy , Siapa sini ada pengalaman masa hamil mengidam mewarna2 Buku Warna budak2 tu.. Saya mengidam masa kndungan 2bulan hari tu, skrg dah 19 minggu 5hari (5bulan) la tu kan .. jadi hobi dah skrg rasanya bnyak dah buku mewarna saya warna. saya rasa tenang dan best dapat warna2 .. Tak ke pelik 🤭🤣 tapi enjoy

22 Balas

Kalau benda tu buat ibu tenang , oke jee . Boleh teruskan . Pregnant mommy ni memang kena sentiasa tenang , supaya tak banyak fikir yang negative 😘 Mana tahu nanti baby keluar tangan berseni . Suka mewarna . 🥰