anak picky eater

Salam semua Mommy, saya Ada soalan sikit. Anak saya 1tahun 9 bulan tapi dia susah nk mkn Dan susah nk minum Susu. Ade ape2 idea untuk Bantu mslah saya ni. Tq in advance

2 Balas

Ada consult doctor x? Kalau picky eater ni dia memilih makanan, maksudnya ada certain makanan je yg dia suka dan makan. Tapi kalau semua jenis makanan & susu dia xnak minum, then you need to talk to doctor... maybe ada vitamin/ something yg doctor blh suggest. 💜💜

Susu apa puan beri

4y ago

Okay2,terima kasih atas perkongsian